Gordels & Harnassen

Deze gordels en harnassen bieden veiligheid wanneer u op hoogte aan het werk bent. Ze zijn voorzien van een antivalsysteem en u houdt de handen vrij.
Stagefreaks biedt diverse soorten gordels en harnassen van merken als Petzl en Rock Empire.
Niet zeker welke gordel te kiezen? Neem gerust contact met ons op! 

Meer informatie over gordels & harnassen

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Er zijn drie soorten gordels te onderscheiden met bijbehorende doelen:

- Gordels en harnassen voor valbeveiliging en werkpositionering
- Gordels voor valbeveiliging
- Zitgordels voor werkpositionering

Voor meer onderhouds -en gebruikerstips klik op het downloadbare PDF bestand welke bij de producten in deze categorie is toegevoegd. Zo kunt u er zorg voor dragen dat het product een lange levensduur heeft en krijgt.

gordel Rock Empire skill

- Gordels en Harnassen

Op de huidige pagina vindt u complete gordels en harnassen. Hiermee kunt u met uw handen vrij op hoogte werken en tegelijkertijd beveiligd zijn bij een eventuele val. Deze gordels combineren valbeveiliging met werkpositionering.

De combinatiegordel heeft inbindpunten op rug (dorsaal) en borst (sternaal) voor de valbeveilging en inbindpunten op buik ter hoogte van de navel (ventraal) en op beide heupen (lateraal) voor werkpositionering.

 

 

 

valbeveiliging Rock Empire adventure

- Gordels voor valbeveiliging

U werkt op hoogte en er is een risico op vallen? Dan heeft u valbeveiliging nodig. Het antivalsysteem in de gordel absorbeert energie die vrijkomt bij een eventuele val. Hierdoor wordt de impact van de val op het lichaam beperkt. In de eenvoudige gordels voor valbeveiliging kunt u niet hangen. Wilt u uw handen vrij hebben tijdens het werken op hoogte, kies dan voor een compleet harnas (Gordels & Harnassen).

Een valbeveiligingsgordel kenmerkt zich door inbindpunten op rug (dorsaal) en borst (sternaal). Belangrijk: een inbindpunt voor werkpositionering mag nooit ingezet worden voor valbeveilging en andersom.

Ga voor alle antivalgordels van Stagefreaks naar: Valbeveiliging gordels

 

 

 

 

 

klimgordel Sequoia

- Zitgordels

U wilt veilig met uw handen vrij, op hoogte werken? Dan kiest u voor een zitgordel. Het doel ervan is werkpositionering. U hangt in de gordel. Let op: is er risico op vallen, dan dient u deze te combineren met valbeveiliging. U kunt dan het beste kiezen een compleet harnas (Gordels & Harnassen).

Een zitgordel kenmerkt zich door inbindpunten op de buik ter hoogte van de navel (ventraal) en op beide heupen (lateraal). Belangrijk: een inbindpunt voor werkpositionering mag nooit ingezet worden voor valbeveilging en andersom.

Ga voor alle zitgordels van Stagefreaks naar: Zitgordels.

Complete sets

Maak het uzelf gemakkelijk. Stagefreaks biedt complete sets van gordels met karabijnhaken, touwen en andere benodigde assecoires. Zo bent u in één keer compleet voorzien.

Kies de juiste Gordels & Harnassen

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Gordels & Harnassen te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Gordels & Harnassen, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Gordels & Harnassen gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.