Peli case

Ons uitgebreide assortiment Peli case bestaat uit veel verschillende koffers die ontworpen zijn voor de bescherming van de meest gevoelige apparatuur in de zwaarste omgeving.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Peli case snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over peli case

Artikelen 1 tot 16 van 149 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 149 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Al meer dan 30 jaar heeft Peli een reputatie opgebouwd voor het vaardigen van de zwaarste beschermkoffers in de wereld. In al die jaren hebben we de Peli-koffers gebruikt zien worden voor mooie en belangrijke toepassingen. De Peli beschermkoffers zijn uit een helikopters gegooid in Irak, voortgesleept door ijzige fjorden in Noorwegen en werden overreden door SUV auto’s in Tanzania.

Met slechts een paar krassen aan de buitenkant en een ongedeerde inhoud is de Peli beschermkoffer er vanaf gekomen. Waar het bij Peli-case allemaal om draait is om uw materialen van punt A naar punt B te vervoeren, met het voornaamste doel om het materiaal helemaal intact en functioneel te houden. De Peli Protector cases bieden een betrouwbare en Permanente Packaging Solution voor alle gevoelige en kwetsbare apparatuur.

De bescherming van uw laptop en de waardevolle informatie die ze bevatten is zeer belangrijk. Daarom lanceerde het Pelican-bedrijf de Hardbackkoffers en Pro-gear. De ideale oplossing voor het veilig transporteren van laptops, MacBook, iPods en iPads naar elke bestemming.  

Peli case Stagefreaks

 

 

 

Peli case Stagefreaks

Kies de juiste Peli case

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Peli case te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Peli case, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Peli case gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.