Vervoeren & Opbergen

Ons uitgebreide assortiment vervoersmiddelen en opbergsystemen bestaat uit flightcases, werkkoffers en transport. Met de bekende merken Black Tec, Abus, Beal, Giss, Kong, Laserliner, Nanuk, Peli Case en Petzl.
Onze producten zijn van hoge kwaliteit, waardoor u deze lang en met plezier gebruikt.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u het juiste vervoermiddel snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over vervoeren & opbergen

Het juiste vervoer voor uw gereedschappen of mobiele apparatuur

Welke u nodig heeft, is afhankelijk van het gebruik. We adviseren in ieder geval altijd om voor gereedschap e.d. het juiste vervoermiddel te kiezen. In ons assortiment vindt u diverse soorten flightcases, werkkoffers en transportmiddelen. Welke voor u het meest geschikt is is afhankelijk van uw werkzaamheden. 

Flightcases, werkkoffers en transportmiddelen zijn hier te bestellen voor veel verschillende gereeschappen en mobiele apparatuur.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.