Ruilen en retourneren

Retourneren

Wil je graag iets ruilen of retourneren? U heeft het recht om binnen 14 dagen de bestelling te herroepen. U kunt hiervoor gebruik maken van het retourformulier of het Europees modelformulier (Zie hiervoor het kopje Herroepingsrecht). Na het invullen van het retourformulier heb je 14 dagen de tijd om het product retour te sturen. Dit kan vanuit Nederland gratis naar antwoordnummer: 11198, 5600 VC Eindhoven. Retourneren vanuit het buitenland kan via een lokale pakketservice en kan verstuurd worden naar: Stagefreaks, Esp 252, 5633 AC, Eindhoven. De kosten hiervoor vallen voor jouw rekening. Nadat wij je product hebben ontvangen, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. In geval van retourneren zal het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen na ontbinding worden teruggestort op uw rekening. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Kijk voor de verzending eerst of je product voldoet aan de retourvoorwaarden.

Vragen?
Heb je vragen over het retourneren? Neem dan contact met ons op via klantenservice@stagefreaks.nl. Je kunt ook chatten met een van onze medewerkers of het contactformulier invullen. 

Vermeld altijd duidelijk je bestelnummer, factuurnummer en eventueel de reden van je retourzending (optioneel). Je kunt deze nummers vinden in de e-mails over je bestelling. Het bestelnummer en factuurnummer bestaan beide uit negen cijfers. Een Nederlands factuurnummer begint met 2001 en een Belgisch factuurnummer begint met 2000. Het bestelnummer begint altijd met 2001.

Hoe retourneer ik artikel(en)?

Stap 1: Retourvoorwaarden
Kijk voor dat je je pakket wilt opsturen eerst of je bestelling voldoet aan de retourvoorwaarden. Het is belangrijk dat je dit altijd doet. Een aantal producten uit ons assortiment kunnen namelijk niet geretourneerd worden. 

Stap 2: Artikelgegevens
Als je je pakket klaar maakt voor de retourzending hoor je een aankoopbewijs mee te sturen. Op onze website hebben we een speciaal formulier gemaakt waar je deze gegevens kunt invullen. Klik hier om naar het retourformulier te gaan. Nadat je alles hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met het ingevulde formulier. Deze kun je vervolgens printen en bij je pakket voegen. 

Stap 3: Retourneren
Retourneren gaat heel eenvoudig. Dit kan vanuit Nederland gratis naar antwoordnummer: 11198, 5600 VC Eindhoven. Je kunt het antwoordnummer op papier schrijven en deze op het pakket plakken. Retourneren vanuit het buitenland kan via een lokale pakketservice en kan verstuurd worden naar: Stagefreaks, Esp 252, 5633 AC, Eindhoven. De kosten hiervoor vallen voor jouw rekening. 

Stap 4: PostNL verzending
Het pakket kun je afgeven bij een PostNL Servicepunt of Business Point. Klik hier om het dichtstbijzijnde Servicepunt of Business Point te vinden bij jou in de buurt. Vraag bij het afgeven van het pakket altijd om een bewijs van afgifte. Mocht je pakket onverhoopt kwijtraken tijdens de verzending, dan heb je zo een bewijs dat je het naar ons hebt opgestuurd. 

Retourvoorwaarden

 • Uitzonderingen
 •  
 • Bedenktijd en ontbindingsrecht
 •  
 • Niet‐toegestane handelingen
 •  
 • Schadevergoeding door de koper
 •  
 • Kosten retourneren

Herroepingsrecht

 • Wat is herroepingsrecht
 •  
 • Aanspraak maken op het herroepingsrecht
 •  
 • Herroepingsrecht formulier

Belangrijke informatie
Voeg het ingevulde retourformulier in en verstuur deze bij je pakket mee terug. Zonder deze gegevens kunnen wij je retourverzending niet verwerken. Het is daarom van belang dat je dit niet vergeet!

Retourformulier

Na het invullen van dit formulier ontvangt u een e-mail met het formulier dat u bij de retourproducten kunt bijvoegen. (dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Bestelgegevens

Contactgegevens

Extra informatie

* Verplichte velden