Onderhoudsmiddelen

Verzorg uw werkschoenen goed met de juiste onderhoudsmiddelen uit het assortiment van Stagefreaks. Goed onderhoud waarborgt de kwaliteit van uw schoenen en verlengt de levensduur.

Meer informatie over onderhoudsmiddelen

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Goed onderhoud voor uw werkschoenen

Het juiste onderhoudsmiddel waarborgt de kwaliteit van je veiligheidsschoenen en verlengt de levensduur. Denk hierbij aan een hoge waterafstotendheid, waterdichtheid en soepelheid.

Onderhoud safetysneakers

Safetysneakers zijn te onderhouden met de impregneer- en verzorgingsspray voor leer en textiel. Stagefreaks biedt hiervoor Meindl Wet-Proof of een Impregneer- en verzorgingsspray van het merk Centralin. Hiermee houd je de schoenen waterafstotend. Je mag dit over de hele schoen heen spuiten. Spray altijd in een goed geventileerde ruimte en voorkom dat je onnodig de dampen binnenkrijgt.
De lederen delen smeer je in met een dunlaagje lederver. Ledervet is een onderhouds- en impregneermiddel voor het onderhouden van glad leder. Het houdt het leer zacht en soepel. Stagefreaks biedt ledervet met avocado-olie en Mendl Sportwax.

Onderhoud werkschoenen

Voor het onderhoud van werkschoenen biedt Meindl Sportwax, Wet-proof en Sil-proof.

Gebruik Sportwax voor de verzorging van nubuck- en gladleer. Deze wax voorkomt uitdroging van de schoenen, zoals scheurtjes bij de aanhechting van de zool. Indien toegepast op Nubuckleer, verdonkert het leer.
Instructie: Maak eerst de schoenen volledig schoon met water. Laat deze dan drogen (niet bij een kachel of in de zon). Wrijf daarna de schoen in met een dunne laag Sportwax met een inpoetsborstel of een stuk stof. Haal om de keer dat u de schoenen poetst de veters eruit en vet ook de lip volledig in.

Wet-Proof is een onderhouds-, impregneer-, verzorgingsmiddel voor nubuckleer en suède. Het is ook geschikt voor alle Gore-Tex-gevoerde werkschoenen.
Instructie: Maak eerst de schoenen volledig schoon door middel van een droge borstel of doek. Spray de Wet-proof in een goed geventileerde ruimte met een dunne laag over de werkschoenen. Teveel spray kan ongewenste (vette)vlekken veroorzaken. Een dun laagje is voldoende voor een optimale verzorging van uw Meindl werkschoenen.

Sil-Proof is speciaal ontwikkeld voor de Meindl Matterhorn en Meindl Perfect. De Silproof is verder geschikt voor alle Meindl werkschoenen voorzien van Meindl Sil-Juchtleder.
Instructie: Maak eerst de schoenen volledig schoon met water. Laat deze drogen (niet bij een kachel of in de zon). Wrijf daarna de schoen in met een dunne laag Sil-Proof met een inpoetsborstel of een stuk stof. Haal om de keer dat je de schoenen poetst, de veters er uit en vet ook de lip volledig in.

NB: Meindl werkschoenen en garantie
Meindl heeft haar onderhoudsmiddelen zorgvuldig samengesteld voor een optimale levensduur van de schoen. Als er andere middelen voor het onderhoud zijn gebruikt dan die van Meindl, vervalt helaas de (fabrieks) garantie.

Kies de juiste Onderhoudsmiddelen

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Onderhoudsmiddelen te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Onderhoudsmiddelen, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Onderhoudsmiddelen gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.