Gehoorbescherming op maat

Gehoorbescherming op maat

Oordoppen op maat

Er is geen twijfel over mogelijk: alleen met op maat gemaakte oordoppen heb je de allerbeste bescherming tegen gehoorschade. Bepaal zelf voor welke werkzaamheden of activiteiten je gehoorbescherming wilt. Stage Freaks regelt de rest. Onze gehoorbescherming op maat filtert exact de frequenties die schadelijk zijn, maar ondertussen versta jij gewoon je collega’s. Of hoor je juist probleemloos de muziek. Met onze jarenlange ervaring en de nieuwste materialen weet je dat bij Stage Freaks goed zit voor gehoorbescherming op maat.

Meer informatie over gehoorbescherming op maat

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Op maat en naar wens

Oordoppen op maat zijn voor ons: oordoppen volledig naar jouw wens. Dus niet alleen met de perfecte geluidsfiltering voor jouw werkzaamheden. Maar zeker ook in de kleur(en) die jij wilt. Bijvoorbeeld zwart, zodat ze mooi bij de rest van je outfit passen. Of juist roze om je lekker opvallend te onderscheiden! Of discreet doorzichtig natuurlijk. Kies lekker je eigen kleur: alles kan!

Hieronder zie je al een overzichtje van verschillende mogelijkheden. Maar zoals gezegd: op maat betekent dat we volledig luisteren naar wat jij wilt. Laat het ons vooral even weten! Of stel je vraag: onze gehoorexperts zitten voor je klaar!

Extra’s: met ingebouwde speaker of portofoonaansluiting

Op maat betekent bij ons dus echt 100% op maat. Wist je al dat onze gehoorbescherming ook te gebruiken is als in ear monitor? Zo’n IEM beschermt je gehoor volledig, zonder het klankbeeld van de muziek ook maar het kleinste beetje te beïnvloeden. Perfect voor geluidstechnici die de hoogste eisen stellen!

Ook kun je kiezen voor een ingebouwde portofoonaansluiting. Nooit meer last van omgevingsgeluid en toch perfect duidelijk communicatie! Perfect voor lawaaierige terreinen waar portocommunicatie wel van belang is.