Markeringstape

Markeringstape draagt bij aan het creëren van een veilige omgeving. Niet alleen risico's en gevaren, maar ook transportroutes, productie- en opslagplaatsen worden met deze kleurvaste, opvallende tape eenvoudig en snel gemarkeerd. Niet iedere waarschuwingstape heeft dezelfde betekenis. Let erop wanneer je deze markeringstape aanschaft. In ons assortiment vind je verschillende kleuren markeringstapes: groen/wit, rood/wit, geel/zwart en wit/zwart.

Meer informatie over markeringstape

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

5 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Welke markeringstape heb ik nodig?

Waarschuwingstapes, ofwel markeringstapes, zijn er in verschillende kleurcodes die voldoen aan de EU-richtlijnen voor verschillende toepassingen. Deze tape is bedoeld voor permanente obstakels of gevarenzones te kunnen makeren. Welke markeringstape geschikt is voor jouw situatie leggen we hier uit volgens de ISO 7010 normering:

Markeringstape rood witRood/witte waarschuwingstape – Verbod, brandveiligheid

Wanneer je absoluut niet wilt dat personen zich in de gevaarlijke omgeving bevinden kun je het gebied markeren met roodwitte waarschuwingstape. Deze kleuren vallen direct op. Het roodwitte betekent dat de persoon zich achter deze waarschuwingsband moet bevinden.

 

 

Geel zwarte waarschuwingstapeGeel/zwarte waarschuwingstape - Gevaar

De gele en zwarte strepen op de waarschuwingstape geven aan dat personen extra aandacht moeten besteden aan de risico’s en gevaren. Deze tape kun je voornamelijk gebruiken om personen op deze risico’s en gevaren te attenderen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan uitstekende muren, randen of plaatsen waar machines staan of uitwijken

 

zwart witte waarschuwingstapeZwart/witte waarschuwingstape – Aanvullende informatie

Zwartwitte waarschuwingstape is geschikt om aanvullende informatie te geven aan bepaalde omgevingen. Deze tape kan worden gebruikt om traptreden, belijning van de werkvloer of obstakels te markeren.

 

Groen-witte waarschuwingstapeGroen/witte waarschuwingstape – Veilige vluchtweg, veiligheidsmiddelen

Je kunt de groenwitte markeringstape gebruiken om vluchtroutes, veiligheidsmiddelen, maar ook ESD-gebieden te markeren. Deze (vloer)markeringstape wordt voor 5S, veiligheid, logistiek en visualisatie gebruikt.

 

Tips voor het aanbrengen van de waarschuwingstape

1. Om een langere levensduur van de tape te garanderen is het belangrijk dat de ondergrond goed schoon is. De tape zal daardoor beter hechten aan de vloer.

2. Zorg ervoor dat je de markeringstape met twee personen op de werkvloer aanbrengt. Zo kan je collega met een bezem over de tape achter je aanlopen wanneer jij de tape aan het plakken bent. Eventuele luchtbellen die onstaan kunnen zo worden weggeveegd.

Waarschuwingstape kopen bij Stagefreaks

Je kunt eenvoudig en snel de juiste markeringstape voor jouw situatie kopen bij Stagefreaks. Twijfel je nog welke tape geschikt is voor jouw situatie of wil je meer weten over het aanbod. Bereik ons via +31 (0)40 780 52 34, info@stagefreaks.nl of via de chat. Wij helpen je graag!

Kies de juiste Markeringstape

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Markeringstape te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Markeringstape, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Markeringstape gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.