Over Stagefreaks

Stagefreaks is opgericht in 2010 en is sindsdien hèt platform voor de (freelance)technicus, site crew, stagehand & muzikant. Wij fungeren als centraal inkooppunt dat ook maatwerk advies levert.  Stagefreaks beschikt over een breed assortiment en kundig personeel. Onze Stagefreaks Crew denkt met je mee en geeft je altijd passend advies. Al onze medewerkers beschikken over jarenlange ervaring. Hierdoor kunnen zij je assisteren in de aanschaf en het gebruik van je artikelen. Dat is de kracht van Stagefreaks.

Wij zijn uitgegroeid tot een totaalleverancier binnen de audiovisuele- en evenementenbranche. Stagefreaks richt zich op diverse branches zoals theaters, festivals, organisatoren, congressen, evenementen, technisch personeel, riggers, rope acces, stagehands en sitecrew. Daarnaast kun je als consument natuurlijk altijd bij Stagefreaks terecht. Naast onze Nederlandse webwinkel zijn wij ook in België actief met onze webwinkel Stagefreak.be. Stagefreaks is er voor iedereen.

Door onze ervaring en kennis binnen de evenementenbranche, hebben wij een uitgebreid assortiment samengesteld dat bestaat uit veilige en handige verbruik- en gebruiksartikelen. Je kunt hierbij denken aan werkhandschoenen, (Leatherman)multitools, crew- tools & gear, kabelbinders en nog veel meer. Als je nog iets mist aan ons assortiment, staan wij altijd open voor suggesties. Neem contact met ons op en wellicht kan het product door ons worden geleverd of toegevoegd worden aan ons assortiment.

Wij staan voor

  • Een uitstekende service; wij staan altijd klaar voor onze klanten.
  • Persoonlijk advies; Voor alle vragen omtrent producten, cursussen en levertijd kun je bij ons terecht. Onze crew neemt de tijd om jou te helpen en adviseert je waar mogelijk is.
  • Hoge kwaliteit van de producten; Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment voor je samengesteld. Deze blijven we ten alle tijden bewaken en uitbreiden.
  • Snel, efficiënt en flexibel leveren; Ons streven is om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. We werken efficiënt en flexibel om voor jou de beste service te verlenen.

Innovatief
We verrassen graag onze klanten. Dit doen we door innovatief te zijn en voorop te lopen als het gaat om (internet)ontwikkelingen, assortimentssamenstellingen en service. Onze medewerkers werken vernieuwend en zijn daardoor altijd op zoek naar nieuwe innovaties die bij ons passen. Ze zijn nieuwsgierig en stellen kritische vragen. We blijven onze bedrijfsprocessen doorontwikkelen en bekijken alles uit verschillende invalshoeken. Het continue proces van innovatie is wat onze dienstverlening sterk maakt.

Actueel
Stagefreaks is als online groothandel scherp en gedreven. We houden onze omgeving goed in de gaten en spelen direct in op marktontwikkelingen en actuele gebeurtenissen. Daarnaast spant iedereen zich in om samen goede resultaten te behalen. Wanneer het nodig is, schakelt onze crew zonder moeite een tandje bij. We weten tenslotte waarvoor we het samen doen; we doen het voor jou.