WD-40

Ons assortiment WD-40 bestaat uit verschillende formaten WD-40 Multispray van 250ml - 450 ml.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste WD-40 Multispray snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over wd-40

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

"Water Displacement # 40". Het product begon uit een zoektocht naar een roestwerend oplosmiddel en ontvetter om raket onderdelen te beschermen. WD-40 werd opgericht in 1953, door drie technici binnen de San Diego Rocket Chemical Company. De naam komt van het project en dat was om een 'Water Displacement' Compound te vinden. Zij waren uiteindelijk succesvol voor een formulering met hun veertigste poging aldus WD-40. De 'Convair Company' kocht het in bulk aan om hun atlas raket onderdelen te beschermen. Ken Oosten (één van de oorspronkelijke oprichters) zegt dat er niets in WD-40 zit dat schadelijk is. WD40 is het eerste middel dat ooit een vlekkerige douchedeur heeft gereinigd. Of jouw douchedeur van plastic of van glas is, de werking is even goed en het resultaat is uitmuntend. Het is een wonder! Probeer het dan op uw kookplaat. Het is door de WD 40 nu glanzender dan het ooit is geweest. U zult versteld staan.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.