Redbrick

Safety first, fashion first. Dat is Redbrick. Een veelzijdige collectie safety sneakers en safety classics, die inmiddels de hele Europese markt voor veiligheidsschoenen heeft veroverd. Onverwoestbaar, comfortabel, sportief én trendy.

Redbrick veiligheidssneakers hebben een kleurrijk design en sneakerachtige uitstraling. De sneakers zijn sportief, trendy én veilig, want Redbrick voldoet aan alle eisen van de Europese normering. Er zijn hoge en lage modellen. De safetysneakers hebben een sterke neus en tussenzool. Ze zijn er in verschillende kleuren, uitvoeringen en veiligheidsklasses, die allemaal een goede pasvorm hebben voor jongens, meisjes, mannen én vrouwen. Deze veiligheidssneakers zijn handig voor thuis en op het werk. Door de retro-look en het brede aanbod in kleuren en designs is er een Redbrick voor iedereen. Bovendien zijn de sneakers niet alleen leuk om tijdens het werk te dragen. Met zijn trendy design past Redbrick, ook prima bij een vrijetijdsoutfit. Speciaal voor de modebewuste werknemer die geen concessies wil doen aan uitstraling. Zo wordt werken leuker dan ooit...

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste veiligheidssneakers snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Maattabel:
redbrick opmeten

Meer informatie over redbrick

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

14 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

In de theater- en de evenementenindustrie in Nederland zijn technici verplicht om werkschoenen te dragen die aan de S3-norm voldoen. Maar wat is nu het verschil tussen de verschillende classificeringen? 
Classificering van veiligheidsschoenen volgens EN 345/ISO 20345.
In Europa wordt de EN ISO 20345:2004 (CE EN-345) norm gebruikt voor veiligheidsschoenen. Die classificeert 5 niveaus van bescherming.
De Nederlandse normering EN 345 geeft aan dat het om werkschoenen (code S) gaat. Standaard bezitten deze werkschoenen een speciale neus die bescherming biedt tegen vallende voorwerpen met een energie tot 200 Joule en een druk van 1500 daN, gesloten hiel, energie absorptie rondom de hiel. De S-normering deelt de werkschoenen & sneakers verder in volgens categorieën S1, S1P, S2, S3, S4 en S5.
De basis begint bij de voorwaarde S1 en daarna volgen de extra eisen aan de PBM ( Persoonlijke BeschermingsMiddelen).

Certificeringen:
S1
Beschermt in droge ruimten waar het niet overmatig nat kan worden en waar elektrostatische oplading kan ontstaan.
Antistatisch, teenbescherming (staal Of kunststof), oliebestendige loopzool, stootabsorptie rond de hiel. Geschikt voor droge werkomstandigheden!

 

S1P
Zoals S1 plus een kunststof tussenzool.
Antistatisch, teenbescherming (kunststof), oliebestendige loopzool, stalen of kunststof tussenzool, stootabsorptie rond de hiel.

 

s2
Zoals S1 plus bescherming tegen waterdoorlating van minimaal één uur.
Antistatisch, teenbescherming (kunststof), oliebestendige loopzool, stootabsorptie rond de hiel, minimaal 1 uur bescherming tegen waterdoorlating.

 

S3 

Zoals S2 plus een kunststof tussenzool.
Antistatisch, teenbescherming (kunststof), oliebestendige loopzool, stootabsorptie rond de hiel, minimaal 1 uur bescherming tegen waterdoorlating, stalen of kunststof tussenzool. Geschikt voor natte werkomstandigheden

Veiligheidslaarzen:
S4
Veiligheidslaarzen met veiligheidsneus 200 J, antistatische zool en energie-absorberende hak. Waterbestendig voor onbeperkte tijd. gesloten hiel, stalen neus, oliebestendige zool, energieabsorberende zool.

 

s5
Zoals S4 echter: met stalen tussenzool en genopte zool. antistatische zool, energie-absorberende hak, geprofileerde loopzool en een penestratiebestendige tussenzool tot 1100 N.

 

ESD
ESD veiligheidschoenen = Elektro Static Discharge
Op plaatsen waar met elektronische onderdelen wordt gewerkt, maar ook op plaatsen met een verhoogd risico op brand- en explosiegevaar, is uitrusting nodig die tegen het ESD effect beschermd.
In een groot aantal producten zijn tegenwoordig gevoelige elektronische onderdelen verwerkt en is bescherming van deze onderdelen noodzakelijk in zowel de ontwikkeling als productie. Omdat een elektrische lading hoofdzakelijk door wrijving ontstaat, is de mens het grootste risico-element voor hoogwaardige elektronica. Daarom is het noodzakelijk dat op deze werkplaatsen een veiligheidsschoen gedragen wordt die naast de conventionele bescherming, ook een ESD-functie heeft. De betere geleiding van de ESD-functie zorgt voor een continue geleiding van de elektrostatische lading aan de geaarde bodem.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.