Projahn

Projahn's producten zijn erg simpel en handig in gebruik. Gebruik dus dit gereedschap en bespaar ruimte voor andere dingen in je gereedschapskoffer.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Projahn haak snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over projahn

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

De PROJAHN precisiewerktuigen Ltd zijn meer dan 40 jaar een betrouwbare leverancier van precisie en handgereedschap.
Projahn heeft circa 10.000 producten die ze verdeelt in Europa exclusief via retailers in Duitsland.

Projahn's klanten en partners vertrouwen op de gecontroleerde PROJAHN kwaliteit en waarderen de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding van Projahn's producten.
Door Projahn's moderne magazijn en logistieke centrum in Dietzenbach bereikt Projahn maximale leveringssnelheid. Deze betrouwbaarheid en het hoge niveau dienstverlening geeft Projahn's partners de mogelijkheid zich te wenden tot flexibel handelen in de markt.

Continue productinnovaties en verdere ontwikkelingen, ten behoeve van de gebruikers veilig te stellen van Projahn's positie in de markt en geven Projahn een concurrentievoordeel. Met Projahn's zusterbedrijf in Frankrijk en Projahn's talrijke distributeurs in Europa, verzorgt Projahn onze verkoop- en bezorgservice in de exporterende landen.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.