Plano

Met het Plano tool stop gereedschap-valbeveiligingskoord is het mogelijk om bewegingsvrijheid en veiligheid met elkaar te combineren. Door het rolsysteem staat de lijn altijd strak maar kan je wel je gereedschap normaal gebruiken.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Plano snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over plano

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Plano is ontstaan in 1932 de VS. Het merk Plano staat voor innovatie, kwaliteit en aandacht voor detail. Plano was de eerste in de wereld die kwaliteit gereedschapskisten produceerde. Op basis van dat succes heeft Plano in 1992 ingespeeld op de wensen en behoeften van de Europese markt.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.