Peli Case

Peli Case werkkoffers zijn ontworpen om de meest gevoelige apparatuur te beschermen in de zwaarste omgevingen en omstandigheden.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Peli Case snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over peli case

Artikelen 1 tot 16 van 225 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 16 van 225 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pelican Products is werelwijd marktleider in het ontwerpen en vervaardigen van zowel high-perfomarnce als geavanceerde draagbare verlichtingssystemen. Dat laatste als gevolg van de overname van verlichtingsfabrikant Blue I UK Ltd. Peli biedt stuk voor stuk producten aan die gebruikt kunnen worden onder extreme omstandigheden. Hun producten worden gebruikt door professionals in de meest veeleisende markten zoals politie, defensie en brandweer. Pelican Products heeft 200.000 vierkante meter hoofdkantoor in Torrance, Californië. Peli is opgericht in 1897 en heeft zowel een productiefaciliteit in Europa (Corttendorf, Duitsland) als in Amerika (Torrance, Callifornië). In 2009 opende het zelfs een dochteronderneming in Ras Al Khaimah (Verenigde Arabische Emiraten). 

In meer dan 110 jaar heeft Peli een reputatie opgebouwd als vervaardiger van de zwaarste beschermkoffers in de wereld. In al die jaren hebben we de Peli-koffers gebruikt zien worden voor mooie en belangrijke toepassingen. De Peli beschermkoffers zijn uit helikopters gegooid in Irak, voortgesleept door ijzige fjorden in Noorwegen en overreden door SUV auto’s in Tanzania. Met slechts een paar krassen aan de buitenkant en een ongedeerde inhoud is de Peli beschermkoffer er vanaf gekomen. 

Pelicase Informatie

Waar het bij Peli-case allemaal om draait is om uw materialen van punt A naar punt B te vervoeren, met het voornaamste doel om het materiaal helemaal intact en functioneel te houden. De Peli Protector cases bieden een betrouwbare en Permanente Packaging Solution voor alle gevoelige en kwetsbare apparatuur. De bescherming van uw laptop en de waardevolle informatie die het bevat is zeer belangrijk. Daarom lanceerde het Pelican-bedrijf de Hardbackkoffers en Pro-gear. De ideale oplossing voor het veilig transporteren van laptops, Macbook, iPods en iPads naar elke bestemming.  

Pelicase         pelicase

Het handige aan de Peli koffers is dat ze in alle soorten en maten te verkrijgen zijn. Ook zijn er koffers waarvan aan de binnenkant exact de juiste uitsnede gemaakt kan worden om het te transporteren object de juiste bescherming te geven.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.