Optogate

De Optogate linetesters en multitesters zijn de perfecte en snelste oplossing om een storing of fout op te lossen op het podium. Deze testers worden gebruikt door ervaren geluidstechnici.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Optogate snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over optogate

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Optogate begon in 1999 met de opto poort apparaten. Optogate werkt al meer dan 25 jaar met veel plezier in de muziek en theater industrie. Optogate produceerde voorheen alleen voor eigen gebruik, maar al snel besefte Optogate dat er een grote vraag was naar hun producten. Optogate heeft zich hier verder in ontwikkeld en zit nu in de internationale verkoop. Bij Optogate is duurzaamheid een belangrijk onderwerp.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.