NoNoise

NoNoise gehoorbescherming wordt al meer dan 20 jaar door leidende audiologen en gehoormiddelen-technici in Nederland ontwikkeld. De unieke technologie zorgt er voor dat u in veilige handen bent als het aankomt op bescherming van uw kostbare gehoor. NoNoise gehoorbescherming is ideaal om veilig te werken en van muziek te genieten.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste NoNoise producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over nonoise

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

8 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

NoNoise wordt al meer dan 20 jaar in Nederland ontwikkeld. NoNoise verzorgt het ontwerpen en produceren van professionele aangepaste gehoorbescherming. De ervaring en technologie van NoNoise zorgt ervoor dat u optimale bescherming hebt als het aankomt op uw kostbare gehoor. NoNoise heeft geluidsfiltering, wat betekent dat het lawaai wat u niet wil horen u ook daadwerkelijk niet hoort, dit komt doordat de filters van hoogwaardig materiaal zijn gemaakt.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.