Nichiban

Nichiban tape is een van de meest gebruikte professionele tapes. De tape laat geen lijmresten achter en kan met de hand worden afgescheurd, bovendien is deze tape ook nog eens erg stevig. De tape is in verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Nichiban producten snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over nichiban

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

10 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

De Nichiban Gaffa tape kan altijd en overal worden toegepast. Gebruik Nichiban gaffer tape voor het afplakken en markeren van podia, spoedreparaties, het bundelen en afplakken van kabels of het markeren van kanalen op je DJ gear. Gaffer tape wordt veel gebruik in de evenementen-, fotografie-, televisie- en film branche. Van het bundelen van kabels tot het markeren op podia, deze tape kan er voor worden toegepast. Nichiban tape is zeer eenvoudig in gebruik, erg gemakkelijk afscheurbaar en ook nog eens erg stevig. Het unieke aan deze tape is dat het geen plakresten achter laat. De tape is in verschillende kleuren en lengtes verkrijgbaar.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.