Leica

De Leica afstandsmeter beschikt over een groot aantal eigenschappen om meten makkelijk te maken, voornamelijk wanneer u buiten meer. De veel verschillende functies en toepassingen helpen u nauwkeurig bij het oplossen van zowat elke meetsituatie. De stevige behuizing van de afstandsmeter geeft optimale bescherming.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Leica snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over leica

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

De eerste laserafstandsmeter werd ongeveer twintig jaar geleden uitgevonden en werd vervolgens door Leica Geostystems gepresenteerd. Leica Geostystems was een revolutie op het gebied van meettechniek. We hebben verschillende soorten metingen, deze kunnen van 0 tot 80 meter, van 0 tot 120 meter, van 0 tot 100 meter en van 0 tot 200 meter. De handmeter voor snelle en gemakkelijke afstandsmetingen bespaart je een hoop tijd en geld.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.