Laserliner

De producten van Laserliner bestaan uit een breed assortiment van onder andere materiaalvochtmeting, thermometing, gebouwinspectie en materiaalkeuring, video-inspectie, elektrische testapparaten, elektronische scanners, hellingmeters, afstandsmeters, punt-, lijn- en kruislijnlasers, professionele kruislijnlasers, rotatielasers voor binnen- en buitenwerk, precisie-altimeter, automatische waterpasinstrumenten, statieven, meetlatten en bevestigingen.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Laserliner snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over laserliner

Artikelen 1 tot 16 van 23 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 16 van 23 in totaal

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Laserliner is een wereldwijd merk dat is opgericht in 1993. De Umarex producten met het Laserliner merk zijn al jarenlang professionele bouwmerken. U kunt bij ons een brede collectie aan Laserliner producten vinden, natuurlijk zijn deze producten van hoogwaardige kwaliteit. In ons assortiment vindt u onder andere kruislasers, afstandsmeters, elektronische scanners, lijnlasers en nog veel meer. Laserliner is gemaakt voor de bouw. Onze brede selectie van producten, onze know-how en een efficiënte en eenvoudige orderverwerking maken ons een sterk bedrijf. We onderhouden een goede en vriendschappelijke relatie met onze klanten en leveranciers.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.