Gedore

Gedore gereedschap staat wereldwijd hoog in het vaandel, ze staan bekend om veiligheid, innovatie, lange levensduur en betrouwbaarheid. Gedore is een van de weinige grote gereedschapsfabrikanten die de productie nog geheel in eigen hand houdt, ze besteden het niet uit. Made by Gedore betekent Made in Germany. De kwaliteit van deze handgereedschappen ligt erg hoog.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Gedore snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over gedore

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Gedore gereedschap is van hoge kwaliteit. Het is voor het eerst is 1919 gemaakt in Duitsland. Het is van toepassing bij een professionele veiligheidsbaan. Dit product kan bij 4 belangrijke doelgroepen voorzien worden. Industrie, automotive, ruimte en regeneratieve energieën.

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.