Galaxy Audio

De Galaxy Audio producten zijn door hun veelzijdigheid overal op en rond podia in te zetten. Met een assortiment van SPL meters, testers, combiners en splitters bewijst Galaxy Audio zijn zijn functie in vele professionele settings. Galaxy Audio is een Amerikaanse producent die naam en faam heeft gekregen door het op de markt brengen van de Hot Spot Personal Monitor in 1977.

Op dit moment is de slogan van Galaxy: "We’re no longer just Hot Spots..." en niets is minder waar. Galaxy Audio is inmiddels fabrikant van een groot aantal audioproducten. Stagefreaks heeft daar een nauwkeurige selectie van gemaakt, geschikt voor de Nederlandse markt.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste Galaxy Audio snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

 

 

 

Meer informatie over galaxy audio

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

Galaxy Audio is een Amerikaanse producent welke ontstaan is uit het bedrijf Superior Sound. Ze kregen naam en faam door het op de markt brengen van de Hot Spot Personal Monitor in 1977. Superior Sound verzorgde het geluid voor vele vooraanstaande Amerikaanse artiesten uit deze tijd. Door de hoge eisen van deze artiesten is Superior Sound zijn eigen monitor speakers gaan ontwerpen, de transformatie resulteerde in Galaxy Audio.

Op dit moment is de slogan van Galaxy: "We’re no longer just Hot Spots..." en niets is minder waar. Galaxy Audio is inmiddels fabrikant van een groot aantal audioproducten. Stagefreaks heeft daar een nauwkeurige selectie van gemaakt, geschikt voor de Nederlandse markt. Voor meer informatie bekijk de producten die Stagefreaks aanbiedt van Galaxy Audio.

 

 

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.