AV & Entertainment Magazine

Het blad AV & Entertainment Magazine verschijnt zes keer per jaar en is een toonaangevend, veelzijdig en informatief vakblad voor de multimediale entertainment branche. AV & Entertainment Magazine is een vakblad voor professionals en beslissers binnen de wereld van televisie, radio, broadcast, film, theater, show en evenementen.

Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste magazines snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant.

Meer informatie over av & entertainment magazine

Er zijn helaas geen producten gevonden in deze categorie.

AV & Entertainment Magazine wordt zes maal per jaar uitgegeven door MVM Producties. MVM Producties is een jonge, dynamische en multimediale uitgeverij, AV & Entertainment Magazine is een toonaangevend, veelzijdig en een informatie blad voor de entertainment branche. AV & Entertainment Magazine is een speciaal blad voor professionals en beslissers binnen de wereld van de evenementen, show, theater, film, televisie, radio en broadcast. Al onze tijdschriften van AV & Entertainment Magazine zijn voorzien van een HOI verklaring . Een HOI verklaring is een keurmerk waardoor de oplage en verspreiding van iedere uitgave word gegarandeerd

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.