Kleding

Ons uitgebreide assortiment werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen bestaat uit veiligheidsschoenen, jassen, werkbroeken, werkhandschoenen, riemen, werkbroeken en t-shirts. Met de bekende merken als Redbrick, Meindl, Giss, Dunlop, Dirty Rigger, bedienen wij u graag. Bij Stagefreaks adviseren wij u graag en leveren u de juiste werkkleding snel. Wij staan voor uitstekende service en kwaliteit garant. 

Meer informatie over kleding

In ons assortiment vind je diverse soorten werkkleding. Welke kleding of werkschoenen voor u het meest geschikt zijn is afhankelijk van uw werkzaamheden.

Werkkleding is hier te bestellen voor veel verschillende werkzaamheden zoals bijvoorbeeld rigging, elektrotechniek, bouw, automotive, agrarisch, horeca, logistiek, security & cleaning, ziekenhuis en verzorging.

Kies de juiste Kleding

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste Kleding te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten Kleding, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

Kleding gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.