Zaklampen

Zaklampen

Een zaklamp kopen voor iedere situatie

Wil je een kleine zaklamp of juist een grote? Een oplaadbare wellicht? Misschien eentje die je ook als hoofdlamp kunt gebruiken? Wat voor zaklantaarn je ook zoekt: je vindt hem bij Stage Freaks! Met kwaliteitsmerken als Olight, Maglite en Peli weet je dat je altijd een uitstekende aankoop doet. We hebben zaklantaarns voor alle omstandigheden.

Kies hieronder de zaklamp die het beste bij je past. Kom je er niet helemaal uit of wil je nog aanvullende informatie? Laat dan vooral even van je horen: we vertellen je vrijblijvend en met plezier meer over al onze zaklampen!

Meer informatie over zaklampen

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Hoe kiezen?

Voor een goede keuze vergelijk je lumen, schijnafstand, waterdichtheid, stootvastheid en accuduur van de verschillende lampen. Maar uiteraard kan ook het formaat van de zaklantaarn een belangrijke factor zijn. En welke batterijen erin gaan.

Welke batterijen?

De batterijen die in de zaklamp moeten hebben ook grote invloed op de aard van de lamp. Aantal en grootte van de batterijen hebben onvermijdelijk invloed op de vorm en het formaat van de zaklamp. En de ene batterij gaat bijvoorbeeld langer mee dan de andere. Bedenk ook of je het belangrijk vindt dat een batterij al dan niet oplaadbaar is. Welke batterijsoort je ook kiest, onthoud dat batterijen altijd leeg gaan op het moment dat het je net even niet uitkomt. Wees dat moment voor en bestel meteen een setje passende batterijen bij je nieuwe zaklamp.

Meer gerichte tips?
Neem even contact op: we denken graag mee en we kunnen je altijd vrijblijvend van een maatadvies voorzien.