Hoogwerker cursus

Haal je hoogwerkercertificaat lekker snel en gemakkelijk!

Met een hoogwerkercertificaat van Stage Freaks zit je goed! Bij ons kun je in één dag je cursus hoogwerker afronden. En aan het eind van de dag met je diploma naar huis. Onze ervaren instructeurs zien toe op een veilig verloop van de dag: je krijgt voldoende theoretische kennis mee alvorens je het praktijkdeel doorloopt. Onze cursisten waarderen deze mix van theorie en praktijk altijd bijzonder hoog. Ook de betrokkenheid van onze instructeurs scoort goed. Zij weten keer op keer van een leerzame dag ook nog eens een leuke dag te maken. Zo verzorgen we verschillende cursussen voor de hoogwerker. Er zit altijd ééntje tussen die bij je past.

Kies hieronder de cursus die je het meest aanspreekt.
Niet helemaal zeker welke cursus jou op het lijf geschreven is? Laat het ons gewoon even weten: onze experts kijken met plezier met je mee om een voorstel op maat te maken. Volledig vrijblijvend, uiteraard.

Meer informatie over hoogwerker cursus

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Overzicht  Lijst 

Inhoud cursus hoogwerker op een rijtje:

• duur van deze cursus: 1 dag
• minimumleeftijd: 18 jaar
• certificering: voor alle soorten hoogwerkers (in de categorieën 1A, 1B, 3A & 3B)
• geldigheid certificaat: 5 jaar
• de kosten zijn zo laag mogelijk gehouden voor een zo volledig mogelijk pakket: inclusief certificaat en ARBO-pas en uiteraard met alle benodigde materialen en materieel
• internationale geldigheid

LET OP: voor het doorlopen van de praktijk is het dragen van veiligheidsschoenen verplicht. Heb je die (nog) niet? Neem dan even contact op: we maken graag een mooi passend aanbod op maat.

Combineren = voordeel
Speel het slim en combineer cursussen. Zo doe je altijd geheid veel voordeel en haal je in één cursusdag meerdere certificaten. De volgende cursuscombinaties zijn mogelijk:

1. Cursusdag Hoogwerker & Heftruck Certificaat

Naast je certificaat voor de hoogwerker scoor je tijdens deze cursusdag ook direct je heftruck certificaat. Voor een slechts een klein meerprijsje.

2. Hoogwerker + Code 95

De combinatie certificering hoogwerker + code 95 is voor de hand liggend genoeg om deze als pakket te boeken. Uiteraard doe je ook met deze combinatie weer flink veel voordeel!

Staat jouw ideale certificeringscombinatie er tussen? Boek hem dan snel en makkelijk online! Toch niet helemaal zeker of de combinatie aansluit op jouw wensen? Neem dan gewoon even contact met ons op: samen vinden we ongetwijfeld een set diploma’s die perfect bij je past!

Maak de juiste keuze

stacey

Voor optimale veiligheid en een eenvoudige manier van werken, is het belangrijk om de juiste producten te kiezen. Welke producten voor jou het meest geschikt zijn, is afhankelijk van je werkzaamheden.

In ons assortiment vind je diverse soorten producten, geschikt voor uiteenlopende doeleinden. We helpen je graag bij je keuze. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

 

 

Producten gratis en snel bezorgd.

Bestel je via onze webshop? Dan profiteer je van de volgende voordelen:

Uitstekende service
Gratis bezorging vanaf €60,50
Snelle levering
Altijd het juiste advies
14 dagen - Niet goed, geld terug

 

Persoonlijk advies

Wil je graag uitgebreider advies op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel.

 

Klaar om te bestellen? Via ons eenvoudige bestelproces voltooi je jouw bestelling binnen enkele minuten.