Artikelen 1 tot 10 van 86 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pelicase wordt 3% duurder per 1 februari 2018

vrijdag 22 december 2017 15:09:20 Europe/Berlin

Pelican heeft een prijsverhoging doorgevoerd op haar complete assortiment. Alle Pelicase koffers worden 3% duurder vanaf 1 februari. Zat je erover te denken om zo’n onverwoestbare Pelicase aan te schaffen?

Bestel je Pelicase koffer dan nog dit jaar. Als wij je bestelling en betaling voor 1 februari 2018 binnen hebben, bespaar je 3%. Met dat geld kun je vast iets leuks doen.

 

Zo’n stof- en waterdichte koffer is een prima investering, want Pelican geeft je levenslange garantie. Het is niet voor niets een graag geziene gast op evenementen. Hierin blijven je persoonlijke spullen en gereedschap in topconditie, zelfs onder de meest ongunstige omstandigheden.

Comments | Geplaatst in Nieuws door joep vugts

Hoera! We zijn officieel Milwaukee dealer!

donderdag 9 november 2017 13:53:51 Europe/Berlin

Hoera! We zijn officieel Milwaukee dealer!

Sinds vandaag is Stagefreaks officieel dealer van Milwaukee gereedschap. Vanaf nu vind je de producten van Milwaukee dan ook standaard in ons assortiment. We zijn apetrots dat we dit geweldige merk mogen gaan voeren.

Freek en Stacey Milwaukee

 
Hét gereedschap voor de evenementenbouwer

De laatste jaren zie je bijna alleen maar Milwaukee gereedschap bij de opbouw van evenementen. Het opvallende rood-zwarte gereedschap vindt niet voor niets gretig aftrek bij evenementenbouwers. De prijs-kwaliteitverhouding is namelijk bijzonder goed. En zelfs onder de zwaarste omstandigheden presteert Milwaukee gereedschap perfect.

 

Nog betere service voor evenementenbouwers

Dankzij de toevoeging van Milwaukee kunnen we de evenementenbouwers en –organisaties nog beter van dienst zijn. Als totaalleverancier voor de branche is dit gereedschap een must-have voor ons.

 

Compleet Milwaukee assortiment in onze winkel

Online bestel je het complete assortiment Milwaukee gereedschap. Daarnaast kun je de m...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Freek Noordenbos

Stagefreaks in een vlog van Enzo Knol

donderdag 2 november 2017 13:19:27 Europe/Berlin

Stagefreaks in een vlog van Enzo Knol

De immens populaire vlogger Enzo Knol gebruikt in zijn vlog van 30 oktober een aantal van onze afzetpionnen. Zijn vriend Dylan mag een mooi pakketje van Stagefreaks openen voor de camera. Dylan heeft onlangs zijn rijbewijs gehaald. Om te bewijzen dat hij echt kan rijden, moet hij een rijexamen doen. Hij moet zo snel mogelijk een parcours met afzetpionnen van Stagefreaks afleggen in de sportwagen van Knol.

 

>

 

Slalommen om afzetpionnen

Dylan moet zo snel mogelijk vooruit én achteruit slalommen om de pionnen. Gelukkig zijn er geen afzetpionnen beschadigd tijdens het Enzo Knol rijexamen. We hopen ze dan ook nog vaker terug te zien in de filmpjes van Enzo.

 

Geintje uitgehaald

Toen zijn bestelling binnenkwam, konden we het niet laten om een geintje uit te halen. Naast de pionnen hadden we ook een aantal goodies toegevoegd. Maar of onze Stagefreaks shotjes nou goed passen bij deze test…? Verstandig als ze zijn, hebben de heren onze drankjes bewaard voor een an...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door joep vugts

PayrollFreaks nu ook officieel Online

woensdag 1 november 2017 15:44:01 Europe/Berlin

Al jaren runnen we StageFreaks met veel succes en voorzien we mensen werkzaam in de podium- en evenemententechniek van de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen en toebehoren. Gedurende de jaren is ons productprotfolio steeds verder uitgebreid om onze doelgroep zo goed mogelijk te voorzien in hun behoefte. Nu wordt het echter tijd voor de volgende stap.. Op veler verzoek is de start van ons nieuwe bedrijf Payroll Freaks een feit!
De naam zegt het al: wij gaan ‘onze’ ZZP-ers de zekerheden bieden die een reguliere baan ook biedt, terwijl ze wel zelfstandig blijven werken.

 

Lees er alles over op onze website! www.payrollfreaks.nl

 

Vind onze Facebook pagina leuk, en onder de nieuwe “vind ik leuks” word een cadeaubon van € 50,- van StageFreaks verloot. We gaan je middels onze Facebook pagina op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent ondernemerschap, de veranderende wetgeving en wat wijzelf natuurlijk allemaal meemaken. En natuurlijk allerlei andere leuke en relevante zaken maar wél ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Freek Noordenbos

Let op! 1 september zijn we eerder gesloten

donderdag 31 augustus 2017 17:36:49 Europe/Berlin

Vanwege ons teambuilding uitje zijn wij komende vrijdagmiddag, 1 september, eerder gesloten dan normaal.
Vanaf 13:00 zijn wij niet meer te bereiken. En alleen de bestelling die voor 13:00 zijn geplaatst zullen dezelfde dag verstuurd worden. De bestellingen die na 13:00 zijn geplaatst zullen op maandag 4 september verstuurd worden. 
Zaterdag 2 september zijn we weer gewoon geopend van 10:00 tot 13:00

Zorg dus dat je de bestelling die je nog in het weekend nodig hebt, voor vrijdag 1 september 13:00 hebt besteld.

Comments | Geplaatst in Informatie door joep vugts

Hoe kies je de juiste Gaffa tape?

dinsdag 18 juli 2017 12:32:58 Europe/Berlin

Bij het kiezen van de juiste tape is het belangrijk dat je weet voor welke toepassing je het nodig hebt. Er zijn verschillende soorten linnen tape zoals Gaffa tape (ook wel Gaffer tape genoemd) en Duct tape. Wat zijn nou eigenlijk de verschillen en waarvoor is het geschikt?

Tijdelijk of permanent markeren, afplakken en bundelen
Gaffa tape is een sterke geweven linnen tape die eenvoudig en netjes af te scheuren is in zowel de lengte als de breedte. In tegenstelling tot Duct tape kun je Gaffa tape eenvoudig verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Ideaal dus voor tijdelijke toepassingen op bijvoorbeeld podia of om kabels te bundelen. Daarnaast is Nichiban tape geschikt voor gebruik op vrijwel elk oppervlak.

Nichiban is dé marktleider in uitstekende Gaffa tape, vele zeggen dat wanneer je deze eenmaal hebt gebruikt je nooit meer tevreden bent met een ander merk. Dit heeft onder andere te maken met de dichtheid van de verweving. Wanneer deze verweving een hoge dichtheid heeft is de tape ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Rick Berkers

Meindl stopt met de Combat en Timberking!

dinsdag 20 juni 2017 16:47:11 Europe/Berlin

Meindl stopt met Combat en TimberkingHelaas heeft Meindl op zeer korte termijn laten weten dat de modellen Combat en Timberking niet meer geproduceerd worden en dat deze veiligheidsschoenen vanaf heden niet meer leverbaar zijn. De reden die het Duitse merk hiervoor geeft is de beperkte vraag naar de modellen. Op deze manier kan Meindl zich focussen op constante verbetering in productkwaliteit en levering van de populaire modellen zoals de comfortabele Meindl Airstream en Woodwalker.

Meindl Combat
De Meindl Combat had een wat smallere leestmaat (breedte) en was daardoor uiterst geschikt voor de smallere voet. Bij defensie heeft deze schoen jarenlang in de kast gestaan als de ideale schoen.

Alternatieven
De Meindl Combat heeft goede alternatieven. De Meindl Combat was qua schachthoogte vrijwel gelijk aan de Meindl Woodwalker, het grote verschil zit ‘m dus in de breedte van de schoenen. De Woodwalker is wat breder. Wil je een even hoge schoen? Dan is de Woodwalker de geschikte oplossing.

Qua breedte van de schoen was de Meindl...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Aanvulling controletapes

woensdag 7 juni 2017 11:27:55 Europe/Berlin

Controle tape

Nu op voorraad: ‘Spare’ & ‘Incomplete’ tape met groter schrijfvlak
Bij Stagefreaks denken we graag mee met onze klanten in de evenementenbranche. Zo kregen we regelmatig opmerkingen over het te kleine schrijfvlak van de controletapes. Na een uitgebreid marktonderzoek kwam niet alleen het beperkte schrijfvlak aan het licht, maar ook de behoefte aan meer voorbedrukte varianten controle tapes. En daar hebben wij nu een oplossing voor!

‘Spare’ en ‘Incomplete’ tape
Allereerst introduceren wij voorbedrukte ‘Spare’ en ‘Incomplete’ tape in onze webshop. Deze tape is voorbedrukt met de woorden ‘Spare’ of ‘Incomplete’, dus dit hoef je er niet meer op te schrijven. Deze zijn uiteraard duidelijk herkenbaar aan de kleur.

Extra brede controle tape (50 mm)
De bestaande en nieuwe voorbedrukte tapes hebben we nu ook in een extra brede variant van 50 mm. Je hebt hierbij een mooi groot schrijfvlak om je boodschap aan je collega kwijt te kunnen. We adviseren om de tekst erop te schrijven met de orginele fijne ...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Marijke Dankers

Stagefreaks preferred supplier van StageKings

woensdag 7 juni 2017 10:51:56 Europe/Berlin

StageKings samenwerking stagefreaks

Samenwerking Stagefreaks & StageKings
Sinds een aantal maanden heeft StageKings zich gevestigd op bedrijventerrein Esp in Eindhoven. Doordat Stagefreaks op hetzelfde bedrijventerrein zit, opende dit deuren voor beide partijen. Stagefreaks heeft StageKings qua equipment helemaal voorbereid op het het festivalseizoen van 2017. Rijkgevulde gereedschapskoffers en bedrukte kledij met het logo van StageKings.

StageKings: van ontwerp tot afbouw van festivals
Al jaren bouwen en ontwerpen de mensen van StageKings decoratie voor veel grote festivalorganisaties in Nederland. Ze Leveren alles op vanaf het ontwerp tot aan de realisatie van het festival en niet te vergeten, de afbouw. De podia worden anno 2017 steeds imposanter, hoger en technisch uitdagender. Hierdoor heeft directeur Niels van Vijfeijken aan Stagefreaks gevraagd om hen hierin te adviseren en de kennis over te dragen.

Cursus Veilig Werken op Hoogte
Om dit veilig en efficiënt te blijven doen hebben de medewerkers van StageKings de basiscu...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws door Sjors verhallen

AV & Entertainment op bezoek bij Stagefreaks

dinsdag 23 mei 2017 10:18:14 Europe/Berlin

AV & Entertainment bezoekt het jonge StagefreaksMet als onderwerp “Jonge ondernemers in de evenementenbranche" is AV & Entertainment bij Stagefreaks uitgekomen om een verslag te doen van het jonge en ambitieuze sfeertje bij ons. Hieronder een verslag van de bevindingen van het vakblad.

Freek Noordenbos is altijd zeer geboeid geweest in showtechnieken. “Mijn eerste lichteffect op mijn kamertje was een platenspeler met een zaklamp erop en nadat ik twee keer de speakers van mijn ouders opgeblazen terug in de woonkamer heb gezet ben ik de MTS Elektrotechniek gaan volgen. Hier zat ik vier jaar met mijn huidige compagnon Stephan van Buul in de klas. In deze periode ben ik stage gaan lopen bij Purple Group, toentertijd nog in Gemert, waar ik in de weekenden tijdens mijn studiepoging HBO Elektrotechniek, terug mocht blijven komen op freelance basis.”

Wat doet Stagefreaks
Dit was hoe het begon. Inmiddels staat Freek Noordenbos aan het roer bij Stagefreaks. “We faciliteren en ontzorgen de evenementenbouwers, producenten en festivalorganisaties v...

Lees meer
Comments | Geplaatst in Nieuws Informatie door Sjors Verhallen

Artikelen 1 tot 10 van 86 in totaal

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5